November 2012
Publicerat den 29 november, 2012

Några bilder från november: Markus Krunegård, Jennifer Lopez, Ben från Biffy Clyro och Christer Sjögren. Sist ser vi Slash och Myles Kennedy från Hultsfred i somras som kommer till Bandit Rock Awards i februari. 

 

November gick ut väldigt hårt och vi invigde månaden med att kröna Krunegård till Prinsen av Peking med en fem stjärnor direkt! Markus Krunegård fortsatte sedan när han stod på Cirkus och dessutom återförenade Laakso och Hets och vi får lite hintar om att vi kanske får se mer av Laakso i framtiden.

I början av november gjorde Jennifer Lopez sin första spelning någonsin i Sverige på Globen. Samma dag gick min personliga absolut drömkonsert av stapeln och jag fick även möjligheten att intervjua när Biffy Clyro kom till Debaser Slussen.

Jonathan Johansson avslutar sin turné på Storan i Göteborg och även den trippar in med en fullpott! Graveyard spelar bland annat i Huskvarna och Norrköping på sin stora Sverige turné. Australiensarna i Parkway Drive röjde gärnet på Medis och Christer Sjögren fick Kalmarsalen att gunga. Under morgondagen ser vi dessutom fram emot Pernilla Andersson på samma lokal. Här bredvid ser du alla inlägg från november, läs och läs igen!

Förutom alla konserter som har varit under November så har det handlat väldigt mycket om konserter som komma skall.  Mumford & Sons sålde ut Cirkus på under fyra minuter, konserten är nu flyttad till Annexet och extra biljetterna släpps imorgon, fredag. Det har släppts en hel massa roliga konserter framåt eller vad sägs om gamla godingar som P!ink, Robbie Williams, Kiss, Iron Maiden och Bon Jovi? Ni har väl inte missat att Slash kommer till Bandit Rock Awards?

I november har även det stora festivalkriget dragit igång ordentligt. Vi har Peace & Love med Depech Mode, Queens of the Stoneage och Håkan Hällström som går av stapeln samma helg som nya norrköpingsfestivalen Bråvalla med bland andra Avicii, Rammstein och Green Day. Även Sweden Rock är i full gång med band som Kiss, Rush och tillexempel Amon Amarath med många fler. Hultsfred släppte nyligen Arctic Monkeys, Band of Horses och Flaming Lips. Getaway Rock är inte sämre dom med namn som In Flames, Deep Purple och As I Lay Dying. Det är så mycket gott att man blir lite yr i huvudet, lite som ett barn i en godisaffär och man vill ha ALLT ALLT ALLT! Tyvärr räcker bara pengarna (och tiden) till vissa, så det blir många svåra beslut som måste tas inför sommaren.

När den första riktiga snön lägger sig över Stockholm passar dessutom Gröna Lund på att släppa att 30 Seconds To Mars kommer i sommar och ta det från en som haft förmånen att sett dem ett par gånger: det kommer bli grymt! Så november har innehållit, förutom en massa roliga konster, det där som är så himla vanligt i just november: En innerlig, innerlig längtan till sommaren.

Läs alla inlägg om

Våra senaste spelningar: