Molly Hammar på Lollapalooza
Publicerat den 30 juni, 2023

Molly Hammar spelar för andra året i rad på Lollapalooza men i år är det på Bay Stage. 

Trotts den något otacksamma tiden kl: 15:15 en torsdag eftermiddag så har en stor publik hittat fram till scenen och Molly är på ett strålande humör och bjuder på en bra blandning av låtar och publiken hänger på i sång och dans. Molly Hammar har släppt massor av fantastiska låtar som t ex “Douchbag”, “Get To Know Me First” och många fler.

Hennes medverkan i förra årets upplaga av “Så mycket bättre” släppte hon av massor av tolkningar av andra artisters låtar och dagens konsert avslutas med Molly Hammars fantastiska version av Norlie & KKVs “Ingen annan rör mig som du”. 

Artist: Molly Hammar

Datum: 29 juni, 2023

Plats: Bay Stage, Lollapalooza

Ort: Stockholm

Allt om Lolla23 här!

Våra senaste spelningar: