Molly Hammar på Lollapalooza
Publicerat den 3 juli, 2022

Molly Hammar möttes av stor publik och jubel när hon intog Lollapalooza Stockholms Park Stage.

Molly Hammar riktigt strålar av lycka när hon på lördag eftermiddagen kliver in på Park Stage och hon tas emot av enormt jubel. Vi får en bra blandning av låtar som ”Love Me Blind”, ”Tell Her” ”Blossom” mfl. Under låt tre ”Vi två” kommer La Mix, till publikens jubel in och gör duetten tillsammans med Molly.

Det är en bra kontakt med publiken mellan låtarna, där vi påminns om att Molly kommer vara med i årets upplaga av Så mycket bättre. Hon pratar även om att hon fick göra Nalas svenska röst i nyversionen av Disneys Lejonkungen 2019 och inte helt otippat tar det oss in på låten ”Känn en doft av kärleken” från filmens soundtrack.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Artist: Modest Mouse

Scen: Tower Stage

Datum: 2 juli, 2022

Festival: Lollapallooza Stockholm

Läs alla inlägg om Lolla 22.

Våra senaste spelningar: