Live News är i första hand en nyhetsrapporterings sida som är inriktad på bilder. Har du hittat några bilder eller text du gillar och vill använda dem? Kontakta oss om du vill använda innehållet.

 

Lågupplösta bilder med vattenstämpel

Främst band och organisationer får väldigt gärna använda våra bilder helt gratis, lågupplösta med vattenstämpel. Vissa av bilderna är belagda med sk ”photorelease” (främst gigantiska internationella akter) men övriga bilder är fritt fram att återpublicera alltid med cred till fotografen och livenews.se och aldrig redigerade (beskurna, ändrade färger, lägga på filter osv). Kontakta lotta(a)livenews.se för att få filerna direkt.

 

Högupplösta bilder utan vattenstämpel

Alla våra fotografer är professionella och bilderna finns högupplösta. Pris 1500:-/per bild, royaltyfritt eller 800:-/per publicering i dagspress. Kontakta oss för paketpriser.

 

Anlita LiveNews.se

Alla våra fotografer är professionella och kan leverera bilder inom 20 minuter efter konsertstart. Vet du att du behöver bilderna på den tiden så kontakta oss i förväg för att säkra leveranstiden.

Det går även utmärkt att anlita LiveNews fotografer för unika och exklusiva bilder, kontakta oss för offert!

 

Kopia att hänga på väggen

Har du hittat någon bild du gillar och vill ha den på väggen? Priser för detta är:

Enskilda förstoringar (exkl. ram och frakt)

  • 13×18 cm 99 kr per styck eller 3 för 199 kr
  • 21×30 cm 139 kr
  • 30×45 cm 189 kr
  • 50×70 cm 379 kr

Frakt tillkommer á 39 kr per beställning, endast inom Sverige. Maila beställningen till lotta(a)livenews.se med länken till bilderna.

Kontakta oss för offert på övriga storlekar.