LiveNews.se ska bli den självklara platsen för alla musikälskare! Här hittar man recensioner, bilder, nyheter och mycket mer. Vi siktar högt – Vår målsättning är att bli en av de stora aktörerna på den svenska marknaden och locka en bred publik. LiveNews.se drivs av några av Sveriges främsta konsertfotografer som alla har ett brinnande intresse för musik och scenframträdanden.

Av fans, för fansen!

LiveNews.se är en sammanslutning av professionella fotografer som har en gemensam passion för musik och liveframträdanden. I dagsläget är vi åtta fotografer som täcker Stockholm, Skåne, Norrköping, Jönköping och Kalmar län, men vi är ständigt under expansion för bli helt rikstäckande och tummar inte på kvalitén.

LiveNews.se gillar alla typer av livemusik, från gatumusikanter till arenaturnéer och alla olika musikstilar. Vi är i första hand en nyhetssida men vi tar även uppdrag, säljer våra bilder och är öppna för samarbeten till relevanta partners. Kontakta oss för offert!

Syfte

Syftet med LiveNews.se är att skapa en självklar plats för musik­älskare för de senaste nyheterna om livemusik, läsa recensioner och se foton från sina favoritartister. Det­ta för att öka medvetenheten om konserter så fler går och stödjer sina favoritartister.

Tipsa oss!

Tipsa oss gärna om nya turnéer, spelningar och andra nyheter! Skic­ka ett mail till tips(at)livenews.se.

Vi söker skribenter och fler fotografer!