Miss Li på Gröna Lund
Publicerat den 26 maj, 2017

Miss Li från Borlänge har släppt åtta album sedan 2006 och har under den tiden även hunnit med att ta en paus. Låtarna skriver hon tillsammans med sin gitarrist Sonny Boy Gustafsson. Ikväll spelade hon på Gröna Lund.

När Miss Li går upp på scenen är det full fart från första sekund och hon ger allt. Energin håller i sig genom hela konserten.

Förutom låtar från alla delar av hennes relativt korta men enormt gedigna karriär så får vi Så Ska Det Låta tolkningarna ”Nåt för dom som väntar” och ”Här kommer Natten”. Min favoritlåt för kvällen blir ”Aqualung” för sitt härliga djup och ”My Heart Goes Boom” för den fina rosa och röda konfettin. Sista låten ut blir ”You Could Have It (So Much Better Without Me)”.

Hon är nere och hälsar på publiken ett flertal gånger. Det är en fantastisk spelglädje genom hela konserten och det känns verkligen att Miss Li trivs och ger allt. Det är en fantastisk konsert som lämnar en med mer energi än när man kom, trots det kylslagna vädret.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Miss Li

Datum: 26 februari 2017

Plats: Gröna Lund

Publik: Några tusen

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | Miss li

Våra senaste spelningar: