LP på Gröna Lund
Publicerat den 7 juni, 2023

Det är början av juni och en härlig, varm och solig onsdagkväll när LP från Brooklyn tillsammans med sitt fyramanna band kommer in på Gröna Lunds stora scen.

LP är på ett strålande humör och till publikens jubel mjukstartar hon med första låten ”When We Touch”, för att sen övergå till mer upptempo i låtarna ”Goodbye” och ”Girl Go Wild”.

Vi får drygt 1,5 timme konsert där publiken får en fantastisk variation och urval från LPs 5 album, vi får även höra senaste singeln ”Golden” och den ännu osläppta låten ”One Like You” som båda kommer vara med på nästa album som släpps i September. LP enorma bredd och variation i låtar, musik och texter göra att man får en fantastisk känslomässig berg- och dalbana. Den avskalade versionen av ”Recovery” från albumet Heart To Mouth som hon bjuder på ikväll letar sig djupt in i bröstet, jäklar så bra det är. 

Konserten avslutas med ”Lost On You” (en låt som har en liveversion på youtube med drygt 1,2miljarder views) där LP bjuder in publiken att sjunga med och jäklar vilken allsång det blir.

LP är fantastisk på skiva, men live med den karisman, utstrålningen otroliga förmågan att få kontakt med publiken, som hon har så lyfter musiken ytterliggare. Jag hoppas att det inte dröjer allt för länge till hon återigen besöker Sverige.

Artist: LP

Datum: 7 Juni 2023

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | LP

Våra senaste spelningar: