Sabrina Carpenter på Lollapalooza
Publicerat den 30 juni, 2023

Sabrina Carpenter från USA intar Lollapaloozas Bay Stage på torsdageftermiddagen. 

Det här är för mig en helt ny artist som bjuder på en bra, lättlyssnad musik och underhållande konsert tillsammans med ett bra, personligt och skämtsamt mellansnack. Sabrina Carpenter spelade i Sverige senast 2015 och på ett skämtsamt vis ber om ursäkt för att det tagit så lång tid för henne att komma tillbaka. Men det är tydligt hur otroligt glad och stolt hon är  över att vara tillbaka och även få göra sin första Lollaspelning.

Vi får låtar från nya albumet: “Emails I Can´t Send Forward” som “Vicious”, “Tornado Warnings”, “Bet U Wanna” och många fler. Efter ett skämtsamt prat att hon saknar sina husdjur katterna Bjorn & Benny när hon är på turné så förstår man ganska snabbt att det kommer gå över till en ABBA cover och vi får höra en version av “Lay All Your Love On Me”.

Bra och underhållande artist som jag känner mig säker på att vi kommer höra och se mycket mer av framöver.

Artist: Sabrina Carpenter 

Datum: 29 juni, 2023

Plats: Bay Stage, Lollapalooza

Ort: Stockholm

Allt om Lolla23 här!

Våra senaste spelningar: