OneRepublic på Lollapalooza
Publicerat den 2 juli, 2023

På lördagskvällen spelade amerikanska OneRepublic på Bay Stage på Lollapalooza.

De går ut lugnt från början med hitten “Stop and Stare” från “Dreaming Out Loud”(2007). Vi får även till exempel “I Ain’t Worried” från Top Gun Maverick soundtrack och “Counting Stars” under kvällen.

Vi får tidigt klart för oss att ikväll blir det hits. Jag parafraserar legendariska ord: “Vi har bara drygt en timme på oss så vi fokuserar på hitsen, inget bonusspår från album tre skit.” och “Nu kör vi karaoke!”

Sångaren Ryan Tedder är även låtskrivare och har skrivit många riktigt stora hits åt andra. Vi får ett medley av låtar han skrivit, det inkluderar bland andra Beyoncés – “Halo”, Ellie Gouldings – “Burn”, Lil Nas X – “THATS WHAT I WANT” och som avslutning “If I Lose Myself” som remixades av Alesso.

Artist: OneRepublic

Datum: 1 juli, 2023

Plats: Bay Stage, Lollapalooza

Ort: Stockholm

Allt om Lolla23 här!

Våra senaste spelningar: