Efter det senaste årets resor runt landet avslutar Jonathan Johansson sin turné för skivan ”Klagomuren” med en magnifik spelning på Storan i Göteborg. Det är femte gången jag ser Jonathan och hans fantastiskt samspelta band (Samuel Starck, David Lindvall och Johan Eckeborn) på den här turnén, och det känns riktigt kul att se att dom – trots att mycket av musiken live bygger på förprogrammerade delar – ändå lyckas leverera nya versioner av låtarna gång på gång.

EP-aktuella Sibille Attar gästade på scenen med Johanssons ”Centrum” och en fantastisk duettversion av Kate Bush-låten ”Running up that hill”.

Tack Jonathan för ett riktigt bra år och en magisk avslutningsspelning!

Betyg: *****

Huvudband: Jonathan Johansson

Datum: 14 november 2012

Plats: Storan

Ort: Göteborg

Arrangör: PK Musik

Publik: Fullsatt