Vinterrocken 2012
Publicerat den 8 december, 2012

Vinterrocken 2012 arrangerades av Sensus  ägde ikväll rum i Ungdomens hus i Oskarshamn. Det blev en väldig bra kväll med stora kontraster av musikgenrer, som framfördes på två scener. Det gjorde att det hela tiden kom ny intressant musik och tiden riktigt rusade iväg.

Dessutom så var där ett tävlingsmoment (där jag var jurymedlem) inom Manifest on tour, där ett lokalt band skulle utses och gå vidare till final på Nalen i Stockholm den 7:e Februari 2013. Jag hoppas att jag själv eller någon annan inom LiveNews kommer kunna närvara då också.

Ikväll var det väldigt många bra band som jag kommer följa och se hur det går för i framtiden. Inte minst det bandet som ikväll gick vidare till finalen, Indevotion. Samma band som jag bevakade den 24:e November på Slussen7 .

Efter tävlingsmomentet fick Jönköpingsbandet Intohimo inta scenen och avsluta den här fantasiska kvällen.

 

Vinterrocken

Datum: 7 december 2012

Plats: Ungdomens hus

Ort: Oskarshamn

Arrangör: Sensus

Läs alla inlägg om Manifest | Oskarshamn | Vinterrocken

Våra senaste spelningar: