Indevotion på Slussen7
Publicerat den 24 november, 2012

 

Indevotion  är ett oskarshamnsband som just nu är ute på sin ”beating hearts tour”. Ikväll gjorde de ett stopp i Stockholm för en spelningen på Slussen7. Det är en fantastisk läcker liten arena, det var första gången jag var i den lokalen och tycker den gav en bra konsertupplevelse. Så det är en plats som jag ser fram emot att besöka fler gånger.

När klockan blivit strax efter 21:30 kliver Indevotion in på scenen. Alla med en härlig energi och utstrålning. Direkt får de med sig publiken, det är roligt att se hur publiken är med och inte minst till låtarna ”go go go go go!” och ”this is who we are” sjunger med, klappar händerna och är fullständigt närvarande i konserten. Indevotion spelar en melodiös poprock med ordentlig tyngd, periodvis väldigt mjukt för att sen gå över och låta riktigt hårt.

Sångerskan My Helmner är den som tar mest plats och utrymme och hon gör det på ett fantastiskt bra vis. Helt otroligt vilken energi hon håller genom hela konserten och har även en bra kontakt med publiken. Även resten av bandmedlemmarna tar plats så gott de kan, men på den här lilla scenen så finns helt enkelt inte utrymme för att ta ut svängarna för mycket.

Jag ser fram emot att få se Indevotion spela på större scener så att alla i bandet kan få lite mer utrymme. Musikmässigt var det en väldigt bra spelning, men jag hoppas på en mer visuell upplevelse och gärna lite mer frontbelysning. Med tanke på hur bra de var ikväll och vilken respons de fick från publiken så tror och hoppas jag inte att det dröjer allt för länge, till de kliver upp på större scener. Dessutom så har de några konsertplatser kvar på den här turnén. Så har man möjlighet att se dem så tycker jag absolut att man ska göra det.

Band: Indevotion

Datum: 23 november 2012

Plats: Slussen7

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Indevotion | Slussen7

Våra senaste spelningar: