Father John Misty på Slussen
Publicerat den 14 november, 2012
Father John Misty, namnet under vilket den förre Fleet Foxes-trummisen Joshua Tillman går, intog ett fullknökat Debaser Slussen. Efter att ha inlett med öppningsspåret ”Fun Times in Babylon” från soloalbumet ”Fear Fun” hittade han sin rytm på nolltid. Även om yvigt vickande höfter, tangonummer med mikrofonstativet och underfundigt mellansnack (samtliga genomförda med stundtals väl dold sarkasm) charmade lokalen var det naturligtvis Tillmans innerliga röst som utgjorde behållningen – och var huvudsakligt föremål för publikens uppskattning. ”Hollywood Forever Cemetery Sings” rev ner det största jublet över att en del av ett av de senaste årens största indieband i Sverige var tillbaka i Stockholm.
Betyg: *****

Huvudband: Father John Misty

Support: No

Datum: 13 november 2012

Plats: Debaser Slussen

Ort: Stockholm

Arrangör: Luger

Publik: Fullsatt

Läs alla inlägg om Debaser Slussen | Father John Misty

Våra senaste spelningar: