Ghost på Doom. Foto: Daniel Melin

Så går 2015 mot sitt slut! Det har varit ett år när konserterna blivit nyheter. I juni bröt Dave Grohl benet när han trillade av scenen på Ullevi och sedan genomförde han konserten ändå. Zara Larsson tog förmodligen rekord i spaltmetrar efter kontroverser i samband med Bråvalla festivalen, skönt att se att hon kommer tillbaka nästa år, med namnet högre upp på affischen och ännu lite mer självklar.

Svenska scener hamnar på världskartan igen när Lenny Kravitz är på Gröna Lund och har av misstag sönder byxorna på scenen.

I november får vi årets, kanske decenniets värsta händelse i konsertvärlden. Ett antal terrorister stormar La Bataclan i Paris och mördar 89 konsertdeltagare på en Eagles Of Death Metal konsert. Vi är fantastiskt glada att se att de har bokat om hela turnén och öppnar i Stockholm på Medis den 13 februari.

Våra mest lästa artiklar från året:

När man sammanfattar vårt år kommer man fram till att 278 artiklar (varav de flesta har flera band i sig) har publicerats. På topplistan över mest lästa artiklarna finns så väl kända som lite mer okända namn. Tänk tillbaka på året och läs lite till om det är något du missat:

  1. Foo Figthers på Ullevi, Dave Grohl bryter benet och genomför konserten
  2. Ghost på Doom, Papa Emeritius II lämnar över till Papa Emeritus III
  3. Billy Idol på Gröna Lund, klassiker på Grönan
  4. Witesnake på Hovet, gammal kärlek rostar aldrig
  5. Legendary lovers mfl på Norrehus
  6. Robert Plant på Gröna Lund
  7. Jack Moy och Glöden på Medis
  8. Bråvalla 2015
  9. Europe på Gröna Lund
  10. Stacie Collins på Norrehus

Gott Nytt År önskar alla vi på LiveNews.se!