Krönika: Popaganda Parkteatern 2015
Publicerat den 19 juli, 2015
Popaganda Parkteatern är en gratisfestival som anordnas av Popaganda gänget tillsammans med Parkteatern för femte året i rad. Vi får se artister som inte slagit igenom brett än och de flesta har relativt nyligen, eller kommer snart, att släppa sin debutplatta. Alla får 30 minuter att blända oss, utom sista bandet som får 45.

Som tidigare år håller nivån på artisterna en riktigt hög nivå och jag är övertygad om att vi kommer få se och höra mer av flera av dessa band. Jag har svårt att säga vilka men personliga favoriter var Vulkano. Andra favoriter var helt klart Vasas Flora och Fauna, Hey Elbow, Adna och Vulkano. Ja, jag har svårt att välja som ni märker!

Festivalen var i år miljöcertifierade och förmodligen en av de mest jämställda. Detta är en av mina favoritfestivaler, man får ta med sin filt, lite picknick och några kompisar och sedan njuta i fulla drag av livet och poppen. Underbart! Längtar redan till nästa år.

Här till höger hittar ni länkar till bilder och lite text om alla banden.

Festival: Popaganda Parkteatern

Datum: 18 juli 2015

Plats: Galärparken, Stockholm

Publik: Varierande men väldigt bra uppslutning på samtliga band

Arrangör: Popaganda

Alla artiklar med bilder:

Våra senaste spelningar: