För tredje året i rad arrangeras Popaganda Parkteatern, en gratisfestival i Galärparken på Djurgården i Stockholm. Vi får möjlighet att se nya spännande och lovande talanger på pophimlen och det har tidigare år varit en liten föraning om de mindre namnen på de större festivalerna under nästa år.

Festivalen har en mysig atmosfär med picknickfiltar i gräset och goda vänners lag. Publiken är varierad och det är vanligt att man ser banden själva ute i publiken med sina vänner njutandes av de andra banden. Vi hade också en himla tur med vädret, först lite mulet, så man inte blir stekhet i solskenet och framåt sista bandet spricker himlen upp och solen värmer oss med sina sista strålar för kvällen. På väg från Djurgården visar Stockholm upp sig från sin absolut finaste sida.

Alla banden var riktigt bra (läs separata recensioner och bilder på länkarna) och jag hoppas vi kommer få se mer av dem alla i framtiden. Men på festivalaffischerna för 2014 hoppas jag verkligen att jag får se  Last Lynx och Julia Vero.

Festival: Popaganda Parkteatern

Datum: 20 juli 2013

Plats: Galärparken

Ort: Stockholm

Arrangör: Popaganda

Alla inläggen: