Krönika: Popaganda Parkteatern 2014
Publicerat den 20 juli, 2014

popaganada_parkteatern001

_

För fjärde året i rad går Popaganda Parkteatern av stapeln. Det är en endags festival i Galärparken på Djurgården i Stockholm. Det är oftast ett fantastiskt ställe att hitta nya artister och få en liten hint om vad som är ”up and comming” det närmaste året.

Den går av stapeln i mitten av juli, när Stockholm är som tommast, mest öde och turistanpassat så alla vi som är kvar i stan är fullkomligt svältfödda. Då dyker detta vattenhål upp i öknen som en liten spegling av vad som komma skall.

Även detta år var det en fantastisk tur med vädret, började lite mulet men under dagens gång kom solen fram och det blev supervarmt och fuktigt. Vi hade även några stänk av regn men bara så det svalkade lite.

Parken är full av picknickande poppare som tar tillfället i akt att umgås och lyssna på bra musik. Det här är faktiskt en av mina favoritfestivaler. Har man bara med sig några goda vänner blir det en fantastisk heldag. Enda nackdelen är väl att man blir lite stel av att sitta på marken i ca sex timmar, man är ju inte helt van. Kanske borde vi valt en bänk ändå?

Huvudpersonerna denna dag är ju så klart banden. Bäst var vi nog överens om att Collegues var även om de andra var riktigt bra de med.

Läs alla enskilda inlägg och se bilder från banden till höger.

 

Datum: 20:e Juli 2014

Plats: Galärparken

Ort: Stockholm

Arrangör: Popaganda

 

Alla inlägg:

Våra senaste spelningar: