Colleagues på Popaganda Parkteatern.
Publicerat den 20 juli, 2014
Colleagues är ett band som kliver in på scenen i Galärparken klockan 20:00, redan inom de första sekunderna står jag och funderar, ”hur har jag kunnat missa dem?”. Det här är popmusik som jag verkligen gillar och kommer spela flitigt. Musiken är otroligt somrig och man blir glad av att höra den.

För första gången ikväll har stora delar av publiken rest sig upp från gräset, filtarna och sina picknick korgar och fler och fler samlas framför och runt omkring scenen. Gillar man somrig glad och dansvänlig pop så tycker jag verkligen man ska se Colleagues live. Det här var en riktigt bra konsert som gav en enorm mersmak. 

Band: Colleagues

Datum: 20:e Juli 2014

Plats: Galärparken

Ort: Stockholm

Arrangör: Popaganda

Våra senaste spelningar: