Vasas Flora och Fauna på Popaganda Parkteatern
Publicerat den 18 juli, 2015
Vasas Flora och Fauna från Österbotten släppte tidigare i år debutskivan ”Släkt med Lotta Svärd”. Mysstämning är stor med den härliga dialekten och akustiska instrumenten. Det är finstämt med texter som handlar om allt mellan himmel och jord.

Vi får höra bland andra ”Leevi & The Leavings”, ”Prisma”, ”Inget att berätta just i kväll”, ”Di tror int när jag säger” och populärast måste jag nog säga att ”Nog var han en vän” var.

Publiken försöker klappa in dem igen, något som tyvärr inte går hem såhär på festival. Det här är nog bandet som hade flest egna fans här idag, det märktes bland annat på mängden merch de sålde efter.

Band: Vasas Flora och Fauna

Datum: 18 juli 2015

Plats: Galärparken, Stockholm

Festival: Popaganda Parkteatern

Arrangör: Popaganda

Våra senaste spelningar: