Vulkano Popaganda Parkteatern
Publicerat den 19 juli, 2015
Stockholmsbandet Vulkano släppte sin debutplatta 2013. De är sist ut ikväll och solen börjar gå ner. De får spela ett lite längre set än de andra, hela 45 minuter istället för 30. De testar enligt uppgift mycket nytt ikväll så vi får hoppas att det är en ny platta på gång.

Bra drag och ett fantastiskt gung med ibland tre personer på olika trummor. De får upp flest att dansa och på låten ”Spider Spider” kommer dansgolvet igång ordentligt. De får scenen att skaka så jag tror den ska rasa. De avslutar efter att ha blivit inropade igen med en ännu snabbare version av ”Too Young To Die”, den gränsar åt punk-snabb. Fantastiskt drag och det blir faktiskt min favorit som sätter punkt för en fantastisk kväll. 

Band: Vulkano

Datum: 18 juli 2015

Plats: Galärparken, Stockholm

Festival: Popaganda Parkteatern

Arrangör: Popaganda

Våra senaste spelningar: