Gröna Lund, Madness, Refused, Mando Diao

2016 börjar närma sig sitt slut, det är dags att sammanfatta, knyta ihop säcken och blicka framåt.

Nu är det dags för årets sista tävling! Sista chansen att vinna ett Grönan kort! Kortet ger inträde till alla Gröna Lunds konserter under 2017. Hittills släppta akter 2017: The Cardigans, Hov1, Thomas Stenström, Norlie & KKV, Bryan Ferry, Flogging Molly, Rob Zombie, Blink-182, Elton John, Alice Cooper, Bad Religion & D-A-D!

Svara bara på denna fråga för chans att vinna: Vi har ännu ett fantastiskt konsertår framföra oss Vilken konsert eller festival ser du mest fram emot 2017 och varför? Fyll i nedan formulär och håll utkik på LiveNews facebooksida för fler tävlingar.

(tävlingen är avslutad)

Fyll i och skicka ditt svar senast fredag 23/12 kl 23:00. Vinnaren meddelas via e-mail.

Uppgifterna skickas inte vidare till tredje part och kommer inte att användas av LiveNews. Juryn består av medarbetare på LiveNews.se. Vi förbehåller oss dock rätten att publicera vinnande motivering.