The Sounds på Gröna Lund
Publicerat den 13 september, 2019

The Sounds är tillbaka på Gröna Lunds stora scen denna sensommar kväll.

The Sounds senaste fullängdare ”The weekend” kom 2013 och sedan dess har de släppt lite enstaka låtar en EP 2017. Det betyder dock inte att dom på något sätt har lagt av sig. Trots att låtarna har upp till 17 år på nacken känns de aktuella eller så har de rent av passerat över gränsen till moderna klassiker.

På scen är det som alltid full fart och Maja briljerar som vanligt. De visar hela spektra ikväll, från all full fart men även ”Something to Die For” som framfördes i en lugn och fin version med bara Maja och piano. Mina favoriter från kvällen blir ”Rock n roll”, ”Living in America” (så klart) och extralåten ”Hope You’re Happy Now”.

Det var många ungdomar i publiken ikväll och jag hoppas Maja hade fel när hon sa att ingen startar rockband idag. Hoppas denna konsert inspirerade fler till musikaliska stordåd inom rocken.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: The Sounds

Datum: Fredag 13 september, 2019

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Gröna Lund | The Sounds

Våra senaste spelningar: