Rob Zombie

2016 börjar närma sig sitt slut, det är dags att sammanfatta, knyta ihop säcken och blicka framåt.

Under fyra söndagar kommer vi att tävla ut Grönan kort. Ett kort varje söndag och ett extra den 23:e! Kortet ger inträde till alla Gröna Lunds konserter under 2017. Hittills släppta akter 2017: The Cardigans, Hov1, Thomas Stenström, Norlie & KKV, Bryan Ferry, Flogging Molly, Rob Zombie, Blink-182, Elton John, Alice Cooper, Bad Religion & D-A-D!

Svara bara på denna fråga för chans att vinna: Om du fick sätta ihop ett drömband, vilka ingår och vilka instrument spelar de?  Fyll i nedan formulär och håll utkik på LiveNews facebooksida för fler tävlingar.

(tävlingen är avslutad)

Fyll i och skicka ditt svar senast söndag 11/12 kl 22:00. Vinnaren meddelas via e-mail.

Uppgifterna skickas inte vidare till tredje part och kommer inte att användas av LiveNews. Juryn består av medarbetare på LiveNews.se. Vi förbehåller oss dock rätten att publicera vinnande motivering.