Band of Horses på Gröna Lund
Publicerat den 4 juli, 2019

Band of Horses spelade på Gröna Lunds stora scen på torsdagen.

Trots att det är regnigt och ordentligt kallt idag, termometern tar sig nätt och jämnt över tvåsiffrigt, så har uppskattningsvis ett par tusen personer hittat hit. Amerikanska Band of Horses femte och senaste platta ”Why Are you OK” släpptes 2016.

Det bär mig emot att erkänna men ju kallare det blir desto mer känner jag att jag blir ”en av de där”, en av de där som bara vill höra en enda låt, eller egentligen är det tre låtar. Den första efterlängtade, ”No One’s Gonna Love You” möts av spontana applåder från publiken och de två andra är så klart de sista låtarna. ”Is There a Ghost” känns som den är ca en minut lång och efter en, i juli-kylan alldeles för lång, paus kommer de ut och kör ”The Funeral”. Var det värt väntan? Så klart.

Artist: Band of Horses

Datum: 4 juli 2019

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm

Läs alla inlägg om Band of Horses | Gröna Lund

Våra senaste spelningar: