Gene Simmons, världens mest kända tunga och en av skaparna i det legendariska rockbandet KISS kommer in på Grönan Lunds stora scen och publiken exploderar.

Förväntningar är stora. Det är 42 år sedan Kiss stod på Grönans mäktiga scen för första gång. Mr. God Of Thunder tar på sig basen och en av KISS mest kända låtar, Deuce, är igång. En förvånad Gene hör inte basen. Gubben har glömt On-Knappen på högtalarn. Dänga efter dänga som Shout It Out Loud, Parasite, War Machine, Cold Gin och Doctor Love från de tidiga KISS-plattorna levereras och publiken hänger med till varje ton. Det gör inget att en låt bryts och dumpas eller att en annan räddas av resten av bandet eftersom The Man glömmer texten. Genes karisma och humor älskas av publiken. Gene Simmons ÄR Gene Simmons och han äger Gröna Lund.

Text och bild: Cristian Montes-Reyes

Artist: Gene Simmons Band

Datum: 2 juni 2018

Plats: Gröna Lund

Ort: Stockholm