Band of Horses på Bråvalla
Publicerat den 30 juni, 2016

Det amerikanska rockbandet Band of Horses står på Bråvallas Lunarscen på torsdagkvällen.

Band of Horses inleder lugnt och jag vill bara sätta mig i gräset med något kallt att dricka. Deras förhållandevis lugna och lite psykedeliska rock sitter perfekt efter en dag med mängder av riktigt hård musik.

Populära låtar blir bland andra ”No One’s Gonna Love You More”, då reser sig många ur gräset och går längre fram. Till min glädje får vi även höra min favoritlåt ”Is There A Ghost”. Som näst sista låt får vi deras överlägset mest spelade låt ”The Funeral”, många kommer springande till scenen och när den låten är över så vänder sig helt enkelt en majoritet av publiken sig om och går därifrån. När den sista låten faktiskt är klar så är publiken så kraftigt decimerad att jag kan inte låta bli att skämmas lite å publikens vägnar.


Text: Liselott Lindberg

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Band of Horses

Datum: 30 juni 2016

Plats: Juno, Bråvalla

Ort: Norrköping

Våra senaste spelningar: