Band of Horses på Hultsfred (Stockholm) 2013
Publicerat den 16 juni, 2013
Amerikanska Band of Horses blir mitt sista band på Hultsfred (i Stockholm) i år så det är naturligtvis med ett visst vemod man ser dem.

Vi får höra tillexempel ”No One’s Gonna Love You” ”Everything Is Gonna Be Undone” och ”Is There A Ghost” som blir kvällens favorit för mig. De avslutar med ”The Funeral” och publiken strömmar till och går närmare. Mobilerna och tändarna åker upp. Mitt i låten spelar sångaren och gitarristen Ben Bridwell fel och hela låten avbryts, men han skrattar lite och säger ”I can tell you like this one” och så fortsätter låten.

Band of Horses spelar mer med känsla än med röj och energi. Emellanåt flirtas det lite med country genren. Vi får höra att vi ”Lätt är den bästa publiken de spelat för på turnén”, och visst är det en bra publik som är med. Publik och band bygger en härlig och mysig stämning tillsammans.

Betyg: *****

Band: Band of Horses

Datum: 15 juni 2013

Plats: Hultsfredsfestivalen i Stoxa, gröna scenen

Ort: Stockholm

Arrangör: FKP Scorpio

Läs alla inlägg om Band of Horses | Hultsfred i Stoxa 2013

Våra senaste spelningar: