Magnus Uggla på Nynäskalaset
Publicerat den 5 augusti, 2017

När det är dags för Magnus Uggla att gå på är publiken på topp!

Tältet och festivalområdet är fullt. Trots en fördröjning på 20 minuter för att ”mixerbordet brann” så är publiken på topp. Det är i år 40-års jubileum för Ugglas debutplatta ”Va ska man ta livet av sig för när man ändå inte får höra snacket efteråt” så vi får en del gamla godingar inblandat i mixen som ”Jag skiter” och ”varning på Stan” från ovannämnda platta. annars får vi såväl ”Trubaduren, ”Hotta brudar”, ”Jag dansar aldrig nykter”, ”Astronomen”, ”Jag mår illa”, ”Kung i Baren” och sist ut blir ”Jag och min far”. Med sin träffsäkra humor passar han dessutom på att tillägna låten ”Dyngrak” till Anders Borg.

Stämningen är verkligen på topp genom hela konserten, det är tur att tältet är ordentligt förankrat, annars tror jag det hade lyft. Jag håller med om Ugglas kommentar om kvällens konsert: ”Fucking awsome”.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Magnus Uggla

Datum: 4 augusti 2017

Festival: Nynäskalaset

Ort: Nynäshamn

Läs alla inlägg om Magnus Uggla | Nynäskalaset 2017

Våra senaste spelningar: