Electric Banana Band på Peace & Love
Publicerat den 9 juli, 2017

​Allas vårt Electric Banana Band spelade på lördagen på Utopiascenen på Peace & Love.

​Jag kommer inte låssas en sekund att jag är objektiv, det kan man inte vara när Electric Banana Band står på scenen. Jag var fem år 1982 när Trasan och Banarne-serien kom så jag har verkligen växt upp med låtarna. Jag hade kassettbandet och slet nästan ut det. Att få möjligheten att se dem live (igen) är inget jag tar lätt på, detta är stort.

Vi får en härlig blandning av låtar, från dom gamla med ”Zwampen”, ”Banankontakt” till de nyare ”Min Piraya Maja” och ”Banarne for president”.

Musiken är underbart lättillgänglig och avväpnande och riktigt bra med grymma musiker. Kan man inte texten eller rörelserna så får man lära sig. Det är ett högt publikdeltagande av barn i alla åldrar (även vi medelålders). Man blir alltid på bra humör!

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Electric Banana Band

Datum: 8 juli 2017

Plats: Utopia, Peace & Love

Ort: Borlänge

Våra senaste spelningar: