Electric Banana Band på Sweden Rock
Publicerat den 7 juni, 2014
Vi missar tyvärr lite av början av Electric Banana Band, de är bland de första ut på fredagen på största scenen men området är Fullt. De får ett fantastiskt varmt gensvar (inte ironiskt som man skulle kunna tro, utan ärligt och hjärtligt) Det sjungs med och görs roliga rörelser.

Deras senaste hit ”Min piraya Maja” får ett fantastiskt mottagande och många hårrockar-händer är i luften och gör handrörelserna. Vi fick självklart höra ”Banankontakt” och min personliga favoritlåt sedan jag var liten ”Jag vill bo i en svamp” dyker även den upp.

Electric Banana Band med Lasse Åberg, Klasse Möllberg och Janne Schaffer i täten är ute på festivalturné i Sverige, jag rekommenderar det varmt för alla. Tillexempel kan man se dem på Gröna Lund den 21:a augusti.

Efter konserten så väller folk tillbaka till camping, dags för lite vila, men man har i alla fall sett ett av (enligt mig) huvudbanden på Sweden Rock i år: Electric Banan Band.

Betyg: ***** (5/5)

Band: Electric Banana Band

Datum: 6:e Juni 2014

Scen: Festival Stage

Arrangör: Sweden Rock Festival

Våra senaste spelningar: