Electric Banana Band på Torsjö Live
Publicerat den 28 juni, 2015
Först ut på Torsjö Lives andra dag är Electric Banana Band. De inleder med Electric Banana Band och sen drar de igenom en hel hög med låtar, Pirayor, Banankontakter och Zvampar och mycket mer – både det jag är uppväxt med och sådant som slunkit in i musikarkivet i huvudet efter hand utan att jag riktigt varit medveten om det. Electric Banana Band inklusive körmedlemmarna är nästan oförskämt bra och Trazan själv ser ut att trivas i sällskap med Djungel-Jim som ersätter Banarne. Det svänger både på och framför scen på Torsjö Live och barn i alla åldrar dansar och ler. Och jodå, jag fånler precis lika mycket som jag misstänkte att jag skulle göra när jag till slut fick se Electric Banana Band live!
Artist: Electric Banana Band

Datum: 2015-06-27

Plats: Torsjö

Ort: Tyringe

Arrangör: Torsjö Live

Våra senaste spelningar: