Psychotic Youth på Norrehus
Publicerat den 29 januari, 2017

Efter Nomads, Pushtwangers och Sator spelar Anna-Karin på Norrehus ut det sista esset i fyrtalet när Psychotic Youth spelade på lördagskvällen.

För dom oinvigda så spelar bandet enligt sin egen backdrop, ”Legendary Power Pop Surf Punk” och det är en väldigt bra beskrivning.

Efter en något trevande start innan den tyvärr alldeles för glesa publiken och bandet hittade varandra tog det fart och det blev en riktigt bra spelning där både bandet och publiken hade kul. Psychotic Youth bjöd på en väl avvägd mix av gamla och nya låtar och en och annan cover som Dick Dales låt Miserlou, känd från filmen Pulp Fiction och Anekas 80-talshit Japanese Boy fast nu surfpunkifierad till max. Bandet spelade några låtar från sitt nya album ”The Voice of Summer” som dök upp på Spotify i fredags, en platta som kanske kan bli vårens och sommarens måste.

 

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Psychotic Youth

Datum: 2017-01-28

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Läs alla inlägg om Klippan | Norrehus | Psychotic Youth

Våra senaste spelningar: