Dom gör det igen! Levererar ett rockgig av världsklass! Att dom sen gör det inför den entusiastiska klippanpubliken på ett utsålt Norrehus gör det bara ännu bättre.

Sator öppnar hårt med Slug It Out och sen öser dom på tills dom avslutar med I´d Rather Drink Than Talk som sista extranummer.

Sator verkar trivas på scenen och vi i publiken gör det definitivt. Allt finns där: rockposer, läderjackor och basisten Heikkis utflykter i publiken men framför allt musiken. Chips Kiesby sa i mellansnacket att dom tyckte det var kul att spela i Klippan som var legendariskt i musikkretsar när dom startade sina första band.

Efter att ha sett dom i TeaterladanThis is Hultsfred för en månad sen och nu på Norrehus kan jag bara konstatera att dom behärskar både små och stora scener.

Lokala hjältarna Lovedolls gjorde som vanligt ett bejublat framträdande när dom värmde upp publiken.

En eloge till AnnaKarin på Norrehus som under året bland mycket annat bra lyckats boka några av mina absoluta favoriter från 80- och 90-talet, som Pushtwangers, Nomads och nu Sator och detta redan under Norrehus andra år. Vad månde bliva av detta?

Artist: Sator

Support: Lovedolls

Datum: 2016-09-23

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Bilder på Lovedolls: