Sator Codex / Sator på This is Hultsfred
Publicerat den 19 augusti, 2016

Bandet kliver på scenen i Teaterladan på This is Hultsfred och presenterar sig som Sator Codex och tar oss sen med på en tidsresa. Man börjar med Sator Codex första låtar vandrar vidare till Sator och spelar låtar från hela sin karriär. Man gör tre låtar från det  framgångsrika albumet Headquake: Slug It Out, I Wanna Go Home och avlutande låten I´d Rather Drink Than Talk. Man hann även med en cover av Gasolines This is my Life.

Publiken var entusiastisk men Teaterladanbara knappt halvfull men vi som var där njöt av att Sator öste på och gav oss en rock´n roll show av hög klass.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist:  Sator Codex/Sator

Datum: 2016-08-19

Plats: This is Hultsfred

Scen: Teaterladan

Ort: Hultsfred

Våra senaste spelningar: