The Three Aces bestående av Eric Ambel (The Del Lords, Joan Jett and The Blackhearts, Steve Earle and The Dukes mfl), Warner E. Hodges (Dan Baird and Home Made Sin, Jason and The Scorchers mfl) samt nestorn Webb Wilder med sin blandning av rock, country och surf som går under namnet ”swampedelic”, spelade på torsdagskvällen en av sina tre sverigeshower på ett välfyllt Norrehus.

Under tre timmar spelade The Three Aces var sitt set delvis kompade av sina kollegor där sista setet slutade i ett jam med alla tre på scen samtidigt.

Stämningen var avslappnad på scen och i publiken och mellansnacket innehöll många anekdoter om livet som musiker, låtarnas tillkomst och annat. Warner E. Hodges berättade b.la att han under sin tid som praktiserande alkoholist brukade gömma sig för sin exfru i Eric Ambels hus med slutklämmen ”…I use to hide a lot”.

Kvällen får högsta betyg!!

Som avslutning vill jag citera Webb Wilder som bjöd på dessa visdomsord: ”Work Hard, Rock Hard, Eat Hard, Sleep Hard, Grow Big, Wear Glasses if You Need ’Em.”

Artist: The Three Aces

Datum: 2017-10-19

Plats: Norrehus

Ort: Klippan