Dan Baird and Homemade Sin Acoustic Show på Norrehus
Publicerat den 18 juni, 2016

Hatten av för mannen i hatt – Dan Baird!

För drygt ett år sedan stod Dan Baird and Homemade Sin på då nyöppnade Norrehus scen för första gången, och vi som var på plats igår är tacksamma att de kom tillbaka. Nu i en Acoustic Show, men egentligen var den kanske inte så akustisk, förutom att Dan Baird (tidigare i Georgia Satellites) bytt ut elgitarren, och att de satt ner istället. Förra veckan hade de en betydligt större scen och publik, då de spelade på Sweden Rock.

Den här gången var det ovanligt många i publiken som inte hörde till de ”vanliga” stammisarna, för Dan Baird och hans gäng har helt klart en trogen skara fans med sig runt i Sverige och världen och några av dem hade hittat till lilla Klippan. Det blev både trångt och varmt där framme vid scenen efter ett tag, ett och annat bord flyttades undan och några dansades det på! Vi fick, utan så mycket mellansnack, höra låtarna rada upp sig under knappt två och en halv timme.

Den ena låten slingrade sig in i nästa och det var inte många hits som fattades. Efter ett tag verkade Dan Baird and Homemade Sins faktiskt ha lite svårt att stanna på stolarna. Dan Baird själv, Warner E. Hodges på gitarr, Micke Nilsson på bas och den fullkomligt fantastiske Mauro Magellan på trummor såg återigen ut att stortrivas på Norrehus. Det är liksom svårt att låta bli…

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Dan Baird and Homemade Sin

Datum: 17 juni 2016

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Våra senaste spelningar: