Dan Baird & Homemade Sin support Southern Kings På Norrehus
Publicerat den 31 maj, 2015
Nyöppnade rockstället Norrehus i Klippan fortsätter sin rivstart när man strax efter invigningen tar dit Dan Baird och Homemade Sin och dom lokala favoriterna Southern Kings.

Southern Kings levererade en spelning fylld av energi och glädje när dom framförde sin honky-boogie-rock’n’roll som dom själva kallar det på sin Facebooksida. Frontmannen Per Jansson hintade i sitt mellansnack att det var en ny platta på gång vilket jag ser fram emot med spänning.

Det var även kul att se och höra deras nya trummis Patrik Putte Olsson som tidigare spelade bl.a. med internationellt kända The Creeps.

Dan Baird Och Homemade Sin går ut ganska lugnt men sen trampar dom på gasen och rock’n’roll ångvälten rullar igång i högt tempo. Dom spelar låtar från hela sin katalog och även från Dan Bairds tidigare band The Georgia Satellites som tex låten Don´t Pass Me By som nog var kvällen höjdpunkt.

När jag skriver detta och ser tillbaka på kvällen så dyker ord som glädje och värme upp vilket av övriga publikens ansiktsuttryck att döma är känslor som delades av alla.

För dom som är nyfikna och har möjlighet så spelar dom på Akkurat i Stockholm ikväll 30/5.

Betyg: *****

Band: Dan Baird & Homemade Sin support Southern Kings

Datum: 2015-05-30

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Arrangör: Norrehus

Bilder på Southern Kings

 

 

Våra senaste spelningar: