Dan Baird and Home Made Sin på Norrehus
Publicerat den 12 juni, 2018

Dan Baird and Home Made Sin valde att göra sin turnés andra av bara två sverigespelningar på Norrehus i Klippan.

Förra gången han var här fick han avbryta turnén strax efter då han akut insjuknade i leukemi men nu kom han och bandet tillbaka på ett strålande humör, fulla av energi och ger två set á 45 minuter inför en skapligt stor publik.

Alla bitarna var på plats: Dan Bairds höga hatt, Warner E. Hodges blå cowboyboots med sporrar och hans obligatoriska gitarrsnurr, bassolot i låten ”Crooked Smile”, en jäkla massa gungande rock och dans på borden.

En kväll att komma ihåg!

 

 

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Dan Baird and Home Made Sin

Datum: 2018-06-11

Plats: Norrehus

Ort: Klippan

Våra senaste spelningar: