Nynäskalaset anordnas för första gången och går starkt ut med en riktigt vass lineup både fredag och lördag.

Fredagen blev slutsåld med headliners som Miriam Bryant, Danny Saucedo och Takida med flera. Även lördagen bjöd på en riktigt stark lineup med bland andra Sean Banan, Timo Räisänen, Molly Sandén, Royal Republic och avslutade gjorde The Hooters. Förmiddagen gick under benämningen ”Familjekalaset”, sponsrades av Nynäshamns kommun och hade gratis inträde. Området var packat, speciellt under Sean Banan som drog överlägset mest folk. Annars var det lite mer folk under fredagen än lördagen och uppskattningsvis tror jag att Miriam Bryant hade mest publik.

Festivalen flöt på bra, lite strul med kassorna under fredagen och ett teknikstrul tidigt på lördagen gjorde att schemat halkade efter hela kvällen. Jag hade befarat det värsta på alkoholfronten men hela festivalen var trevlig, familjär och bra stämning.

Jag hoppas det blir ett Nynäskalas 2017 och att vi kan få en lika bra lineup.