Petter på Nynäskalaset
Publicerat den 5 augusti, 2016

Allas vår Petter var först ut på Tältscenen på Nynäskalaset.

Det har fyllt på ordentligt och tältet är i det närmaste fullt när Petter går på. Publiken är lite svårstartad men med mycket coachning så blir det riktig fart efter ett tag. Petter och backupprapparen Eye N’ I, utstrålar en fantastisk energi på scenen.

Vi får lite nytt material som ackompanjeras av en barnkör och med tanke på allsången som uppstår så är det nog ännu en hit på gång. Vi får sedan så klart lite gamla hits som ”Det går bra nu” ”Mikrofonkåt”, ”Vinden har vänt”, ”Så klart” och många, många fler. Sist ut är den fina ”Längesen”.

Det är ju ingen tvekan, Petter (och resten av bandet) är fantastiska underhållare.

[yasr_overall_rating size=”small”]

Artist: Petter

Datum: 5 augusti 2016

Festival: Nynäskalaset

Ort: Nynäshamn

Läs alla inlägg om Nynäshamn | Nynäskalaset | Petter

Våra senaste spelningar: