Krönika: Torsjö Live 2015
Publicerat den 28 juni, 2015
Torsjö Live, en festival som andra året börjar hitta sin form. En festival som huvudsakligen riktar sig mot en mer ”vuxen” publik. Med sikte på kvalitet in i minsta detalj och en kärlek till musik drog de två arrangörerna förra året igång Torsjö Live. Då samlat till en dag, men redan i år blev det ytterligare en. Det fanns kringaktiviteter av olika slag, ett trubadurtält, aktiviteter för barn, konst och inte minst närproducerad mat och dryck.

Festivalen äger rum i vackra omgivningar omgivet av skog där sluttningarna ner mot scenen bildar en naturlig amfiteater, där man inte bara har scenen i blickfånget utan även en liten sjö.

Fredagen hade temat soul och funk och där Earth, Wind & Fire (Experience feat Al McKay) avslutade och på lördagen stod svenska artister på scen. Electric Banana Band inledde och sent på kvällen avslutade Ulf Lundell festivalen.

Redan nu har vissa barnsjukdomar hunnit rättas till. Tempot mellan de olika akterna var betydligt högre än förra året och de då oändligt långa köerna till mattälten var nu nästan obefintliga, trots att det enligt uppgift i år sålts ca 6000 biljetter. Regnet på lördagen är ju en helt annan historia. Vi hoppas på en regnfri festival 2016.

Våra senaste spelningar: