Petter på Torsjö Live
Publicerat den 28 juni, 2015
Petter lyckas tajma sitt framträdande på Torsjö Live med ett rejält skyfall men trots detta levererar han och hans ständiga samarbetspartners DJ Sleepy och  Eye N’ I och resten av bandet en tung och synnerligen ösig spelning och publiken är med på noterna.

Han blandar nytt och gammalt och ger en lektion i hur man gör en hiphop konsert för den hiphop-ovana publiken. När spelningen drar sig mot sitt slut minskar regnet och det börjar spricka upp och en varm känsla har spritt sig inombords. Regn, vad gör det när man just sett en fantastisk spelning med en fantastisk artist.

Betyg: *****

Band: Petter

Datum: 27 juni 2015

Plats: Torsjö Live

Ort: Tyringe

Arrangör: Torsjö Live

Läs alla inlägg om DJ Sleepy | Eye N' I | Petter | Torsjö Live

Våra senaste spelningar: