I juli ser jag fram emot att se Stacie Collins från Nashville på scen igen. Första gången var 2013, då jag fick vara med om en makalöst ösig kväll i ett gammalt danspalats ute på landet.

Den här gången finns LiveNews.se på plats när Stacie Collins tillsammans med bl a maken Al Collins från Jason & the Scorchers kommer till Norrehus i Klippan den 10 juli. Det är det tredje stoppet på Sverigedelen av hennes High Roller Tour som inleds i Boden den 27 juni. Det blir totalt åtta Sverigespelningar, bl a på Akkurat i Stockholm. För turnédatum se http://www.staciecollins.com/calendar/. Ett nytt crowdfundingfinansierat album spelades in och mixades under våren och vi kan väl hoppas på smakprov?

Hur som helst, ta chansen att se henne där ni kan, Stacie Collins är ett energiknippe utöver det vanliga! Jag kan lova er munspel, twangig rock, glimten i ögat och ett jäkla ös. Eller som hon själv säger: Harp-howlin´ twang-bangin´ rock´n´roll! Det vore väl synd att missa?