Of Mice & Men på Tyrol
Publicerat den 17 mars, 2015
Ikväll var det Stockholms tur att få besök av Full Circle Tour. Los Angelesbaserade Volumes var först ut och gjorde ett bra jobb med att värma upp den redan laddade publiken inför kvällens huvudakt Of Mice & Men. Med mycket kommunikation mellan band och publik, glädje hos bandmedlemmarna och en väl genomförd konsert musikaliskt sätt var det ett klart godkänt första framträdande i Sverige för Volumes.

The Amity Affliction var nästa band till rakning. Australiensarna gjorde precis vad man gjorde och levererade de också en felfri konsert och publiken var nöjd med vad de såg.

Of Mice & Men har jag sett en gång tidigare och då var jag inte jätteimponerad av vad de gjorde på scen men jag måste ge dem att ikväll var det en av de bättre konserterna jag varit på länge. Sångaren Austin Carlile var med från början med energi och eldade på hela Tyrol. Han gjorde mycket av jobbet men man får inte glömma resten av bandet som spred en enorm glädje och energi till publiken som var helt till sig och skrek/sjöng från sekunden de skymtade bandmedlemmarna backstage till sista ton bar tagen.

Betyg: 5/5

Artist: Of Mice & Men

Support: The Amity Affliction och Volumes

Datum: 16 mars

Plats: Tyrol

Ort: Stockholm

Publik: ca 700

Arrangör: Live Nation

Text och bild: Robin Lundell

Läs alla inlägg om Of Mice & Men | The Amity Affliction | tyrol | Volumes

Våra senaste spelningar: