Hardcore i Alvik
Publicerat den 18 oktober, 2014
Igår fick vi uppleva en helt fantastiskt hardcorekväll i Alvik. Kanadensiska Get the shot är ett band jag upptäckte för en tid sen och deras skiva ”no peace in hell” lyssnar på flitigt sen dess. Ikväll spelar de i Alvik och Get the shot bjuder som väntat på en stenhård spelning med enorm energi och publikkontakt. Det är en konsertupplevelse som jag inte riktigt kan beskriva i ord, så sjukt jäkla bra tycker jag det är. Vi får även fantastiska spelningar av Idiot ikon, Foreseen och Night terror som alla tre är helt ny upptäckter för mig och jag hoppas få se dem snart igen.

Band: Get the shot, Idiot ikon, Foreseen, Night terror.

Datum: 17 Oktober 2014

Plats: Nockebysalen

Ort: Stockholm

Arrangör: Sicksound

Bilder på Idiot Ikon:

 

Bilder på Foreseen:

 

Bilder på Night Terror:

 

 

Våra senaste spelningar: