Hardcore Superstar på Where’s The Music?
Publicerat den 12 februari, 2015
Hardcore Superstar är ett av de större banden i Where’s The Music’s line-up som redan slagit igenom, då de bland annat öppnade för AC/DC på ett utsålt Ullevi efter att tredje albumet släppts. Nu är de aktuella med det kommande albumet ”HCSS” som släpps i vår.

Bandet går på till högt jubel. Så högt jubel som går att frammana från en halvfull lokal. Första låten blir ”Moonshine” från albumet ”Split Your Lip”. Sångaren Joakim Berg är lite som en duracellkanin på scen och står som mest still när han uppmanar publiken till att applådera eller skrika mer. En uppmaning som inte får effekt direkt, utan stannar i de främsta raderna. Efter ännu några låtar fylls lokalen på ytterligare och därav höjs även nivån på publiken.

Bandmedlemmarna sinsemellan har en bra interaktion trots att de inte står stilla länge på samma plats innan de förflyttar sig över scenen.

Jocke Berg passar även på att göra lite reklam för deras kommande skiva som släpps 20 april. Han frågar om några i publiken ska köpa skivan och möts av rungande applåder, vilket gör att publiken känns mer som Hardcore Superstar-fans än slentrianbesökare på en stadsfestival.

Betyg: ***** (4/5)

Artist: Hardcore Superstar

Datum: 12 februari 2015

Plats: Flygeln

Ort: Norrköping

Publik: ca. 600

Arrangör: Where’s the music?

Våra senaste spelningar: