Hardcore Superstar på Tyrol
Publicerat den 23 mars, 2013

Igår spelade göteborgsbandet Hardcore Superstar på Tyrol. Med sin trash-glammetal charmade de hela lokalen från första tonen.

Men först ut var rockiga Bonafide som levererade ett riktigt bra drag och mycket spelglädje. Sångaren/gitarristen gör även det mesta av den trådlösa tekniken och springer ut i publiken och kör ett par varv inne på Tyrol medan han fortsätter att spelar solo. Fantastiskt underhållande och bra. Lokalen börjar fyllas på men är en bit från halvfull och även om de gör sitt bästa så startar inte publiken riktigt på alla cylindrar.

Efter en sedvanlig konstpaus drar sedan Hardcore Superstar igång. Lokalen är nu smockfull och publiken tänder på alla cylindrar direkt. Jocke Berg (sång) springer runt och röjer och levererar en fantastisk energi genom hela settet.

Stämningen är fantastisk, det är en glädje i hela lokalen, det är många händer i luften och mycket allsång. Vi får naturligtvis höra hits som ”Moonshine” och ”We Don’t Celebrate Sundays”. Vi får även höra en hel del från nya plattan. Under ”Last Call For Alcohol” tar man upp massa folk av ”kött och blod” som man säger på scenen och bjuder på shots. De plockar ner tempot  under vissa låtar men aldrig stämningen.

Till låten ”My Good Reputation” tar man upp Bonafide och det verkar som att banden aldrig vill gå av scenen. Publiken vill heller inte att de ska gå av scenen så det går på jämnt ut.

En underbar konsert med mycket glädje, rock n roll och öl. En perfekt fredagkväll.

Betyg: *****

Huvudband: Hardcore Superstar

Support: Bonafide

Datum: 22 mars 2013

Plats: Tyrol

Ort: Stockholm

Arrangör: Live Nation

Publik: Närmare slutsålt

Bilder på Bonafide:

Läs alla inlägg om Bonafide | Hardcore Superstar | tyrol

Våra senaste spelningar: