Zedd på Dans Dakar
Publicerat den 12 augusti, 2014
För mig blir dagens första spelning Zedd, en för mig okänd DJ som gjort låten ”find you” där bland annat Miriam Bryant medverkar. Klockan är nu 15:30 och solen riktigt steker in på Birger Jarls torg, det är inte så mycket publik, men den växer medan spelningen pågår. Även om tiden och förutsättningarna inte är hur jag spontant tänker mig en DJ-akt så lyckas Zedd göra en fantastisk spelning med mycket glädje, kontakt med publiken, och enorm energi. En DJ med härlig utstrålning och som pumpar igång publiken tillsammans med ljusshow och en backdrop med animerade mönster och motiv. Jäkligt snygg helhet och en artist jag kommer ha mer koll på.

Band: Zedd

Datum: 9 augusti 2014

Plats: Dans Dakar

Ort: Stockholm

Arrangör: Dans Dakar

Läs alla inlägg om Dans Dakar | Zedd

Våra senaste spelningar: