Heidi på Dans Dakar
Publicerat den 10 augusti, 2014
Att besöka festivaler är inte bara en plats för att få se artister man längtat länge efter att få se, det är även en fantastisk möjlighet att få upptäcka nya artister, ikväll var det verkligen ett sånt tilllfälle.

Jag går ner mot tältet-scenen omkring klockan 19:00, när jag närmar mig hör jag fantastisk musik som direkt letar sig in i kroppen, att stå still är inte längre ett alternativ. Men vad är det jag lyssnar på? vem spelar? och varför har jag missat det här? Fram med spelschemat och där får jag se att det är kanadensiska och numera London-baserade Heidi. Det här är hennes första spelning i Sverige och hon levererar fantastisk techno och mina känslor går från att vara arg på mig själv att inte haft koll på Heidi tidigare, till att glädjas över att jag iallafall upptäckte henne här och nu. Jag hoppas på att hon kommer tillbaka snart igen för det här var galet bra och gav en obeskrivlig mersmak.

Band: Heidi

Datum: 9 augusti 2014

Plats: Dans Dakar

Ort: Stockholm

Arrangör: Dans Dakar

Läs alla inlägg om Dans Dakar | Heidi

Våra senaste spelningar: