Skrillex på Dans Dakar
Publicerat den 12 augusti, 2014
Sista akten ut för årets Dans Dakar är Skrillex. De som verkligen är Skrillex-fan har jag svårt att tänka mig bli missnöjda. Den stenhårda basen slår rakt ut i publiken för att sen studsa runt bland arkitekturen som omringar torget. Det kompletteras med en mäktigt ljusshow som ofta ger en kaoskänsla, som jag bara älskar att uppleva till den här typen av musik, att vi dessutom befinner oss i den här miljön lyfter känslan ännu en nivå, visuellt blir det jäkligt läckert. Det blir minst sagt en show för ögonen lika mycket som för öronen där ljuset verkligen kommer till sin rätt i mörkret som lagt sig över Stockholm. Det här är mäktigt och imponerande. En kamera filmar Skrillex medan han jobbar bakom sitt bord, det i sin tur projiceras på en backdrop, en fantastiskt bra och rolig detalj som gör att han inte blir så osynlig som DJ:s lätt blir i mörkret bakom sitt bord. Jag är inte ett jättefan av Skrillex och kände att ca 20 minuter fick räcka ikväll, men med en önskan och förhoppning att få se honom snart igen.

Band: Skrillex

Datum: 9 augusti 2014

Plats: Dans Dakar

Ort: Stockholm

Arrangör: Dans Dakar

Läs alla inlägg om Dans Dakar | Skrillex

Våra senaste spelningar: